fbpx

Τι αλλάζει στην πιστοποίηση Πληροφορικής;

Η αρχή Ήταν στις αρχές του αιώνα (είχαν κάνει το ντεπούτο τους τα Windows XP και έκαναν θραύση ο Ναρκαλιευτής, η Πασιέντζα, οι Κούπες, το Φλίπερ, οι Κυψέλες και το Mahjong), όταν πρωτοεμφανίστηκε η πιστοποίηση πληροφορικής στην Ελλάδα. Οι εξετάσεις ήταν , μεν, αυτοματοποιημένες, αλλά λειτουργούσαν σε δικό τους περιβάλλον Διαβάστε περισσότερα…

Συντάκτης Γιάννης, πριν από

Δημοσιεύτηκε το σύστημα διορισμού των εκπαιδευτικών

Δημοσιεύτηκε το σύστημα διορισμού των εκπαιδευτικών, που εξήγγειλε η κυβέρνηση. Αφορά 15.000 θέσεις εκπαιδευτικών την επόμενη 3ετία.

Συγκεκριμένα ο Νόμος 4589 (ΦΕΚ Α’ 13/29.01.2019) με τίτλο ” Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις” περιλαμβάνει τις διατάξεις για την μοριοδότηση, που θα ισχύσει στους διαγωνισμούς για τους εκπαιδευτικούς, που θα ακολουθήσουν.

(περισσότερα…)
Συντάκτης Γιάννης, πριν από

ΑΣΕΠ -11Κ/2018 – 1.116 θέσεις σε φορείς του Υπουργείου Υγείας

ΑΣΕΠ-προκήρυξη 1.116 θέσεων στην Υγεία

Στάλθηκε από το ΑΣΕΠ στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 11Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων εκατό δεκαέξι (1.116) θέσεων τακτικού προσωπικού κλάδων και ειδικοτήτων κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Η προκήρυξη αναμένεται να δημοσιευτεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, ίσως και μέσα στην εβδομάδα. Παράλληλα θα ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων.

(περισσότερα…)
Συντάκτης Γιάννης, πριν από

Αποκτήστε εύκολα και άμεσα πιστοποίηση για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

Για λόγους που είναι λίγο-πολύ γνωστοί, το επόμενο διάστημα αναμένεται να εκδοθούν αρκετές προκηρύξεις για θέσεις στο δημόσιο.

Όπως είναι γνωστό η Γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (i) επεξεργασίας κειμένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου είναι προαπαιτούμενο για πολλές ειδικότητες, στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ. 

(περισσότερα…)
Συντάκτης Γιάννης, πριν από

ΑΣΕΠ – Ξεκινούν οι αιτήσεις για την 10Κ/2018

Η υποβολή ξεκινά στις 29 Οκτωβρίου και λήγει στις 13 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00

Από το ΑΣΕΠ εκδόθηκε η 10Κ/2018 Προκήρυξη που αφορά προσλήψεις με σειρά προτεραιότητας εκατό δεκαοκτώ (118) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού (Υπουργείο Εσωτερικών).

(περισσότερα…)
Συντάκτης Γιάννης, πριν από

Πως να αποκτήσεις 80 επιπλέον μόρια στην προκήρυξη του ΚΕΕΛΠΝΟ

1.575 συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου
πλήρους απασχόλησης 18μηνης διάρκειας, από το Κ.Ε.ΕΛ.Π.ΝΟ.

Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.), Ν.Π.Ι.Δ. εποπτευόμενο από τον Υπουργό Υγείας, δημοσίευσε την περασμένη Παρασκευή 21/9/2018 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης με τίτλο: «Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση – PHILOS»

(περισσότερα…)
Συντάκτης Γιάννης, πριν από

Μπαράζ προσλήψεων ετοιμάζει το ΑΣΕΠ

Θερμός Σεπτέμβριος

Καταρχήν να σας ευχηθούμε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. Ελπίζουμε να περάσατε καλά και να γεμίσατε μπαταρίες. Εμείς, εδώ, πάλι στις επάλξεις, με ενδιαφέροντα νέα.

Άλλωστε, λίγο το τέλος του μνημονίου, λίγο οι ανάγκες των φορέων του δημοσίου, λίγο η επερχόμενη προεκλογική περίοδος, αναμένονται σειρά προκηρύξεων και καλό είναι να ετοιμάζεστε. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

(περισσότερα…)
Συντάκτης Γιάννης, πριν από

Κοινωφελής εργασία 8/2018: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις

Ξεκίνησε από την 1/8/2018 και ώρα 14:00 και θα διαρκέσει μέχρι και την 20/8/2018 και ώρα 12η μεσημβρινή η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας άνω των 18 ετών, για 30.333 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας».
(περισσότερα…)

Συντάκτης Γιάννης, πριν από

Κοινωφελής εργασία: Προσοντολόγιο – Σε ποιες ειδικότητες χρειάζεται πιστοποίηση χρήσης Η/Υ


Σύμφωνα με τα όσα γράφονται και ακούγονται, το επόμενο διάστημα (τέλη Ιουνίου – αρχές Ιουλίου) θα βγει η πρόσκληση για τις 29.986 θέσεις του μεγάλους προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του υπουργείου Εργασίας για τους δήμους και περιφέρειες της χώρας, από τον ΟΑΕΔ.

Το κακό είναι, πως αν ακολουθήσει την πάγια τακτική  του ο ΟΑΕΔ, θα έχετε μόνο 10 μέρες στην διάθεσή σας, για να κάνετε την αίτηση. Με την επιφύλαξη, ότι μπορεί κάποια σημεία να διαφοροποιηθούν σε αυτή την πρόσκληση, δεν θα ήταν κακό να ρίξετε μια ματιά στην προηγούμενη εδώ. Στην συνέχεια έχουμε ανεβάσει τον πίνακα με το προσοντολόγιο της πρόσκλησης του 2017, για να σας διευκολύνουμε. (περισσότερα…)

Συντάκτης Γιάννης, πριν από