e-learning για το ecdl

Κερδίστε χρόνο και χρήμα

Προετοιμαστείτε από την άνεση του δικού σας χώρου.

Δουλέψτε 2-3 ώρες την ημέρα, όποια στιγμή σας βολεύει, στον δικό σας υπολογιστή ή laptop και είστε έτοιμοι να δώσετε εξετάσεις.

Ξεκινήστε όποτε θέλετε και αφιερώστε όσο χρόνο χρειάζεστε.

αΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ

οικονομικο

Γρηγορο

ΒΟΛΙΚΟ

Πλεονεκτηματα

Γιατί είναι μοναδικό;

Ολοκληρωμένο

Το εκπαιδευτικό λογισμικό Αθηνά Home συνδυάζει μαθήματα μαζί με εξάσκηση και επαναληπτικά τεστ. Στις ασκήσεις υπάρχουν και βίντεο με την σωστή λύση.

Είναι το λογισμικό, που χρησιμοποιούν πολλά κέντρα για την προετοιμασία των μαθητών τους 

Καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις όλων των φορέων πιστοποίησης. 

Οικονομικό

Όλα τα πακέτα μας, περιέχουν θεωρία, εξάσκηση και επαναληπτικά τεστ, για όλες τις ενότητες.

Κάνετε όσες ώρες θέλετε σε όποιες ενότητες θέλετε. Έτσι αγοράζετε ακριβώς τον χρόνο, που χρειάζεστε.

Μπορείτε να προετοιμαστείτε για τις 3 ενότητες του ΑΣΕΠ με 60€ αν έχετε γνώσεις ή 90€ αν είστε αρχάριος

ΕΥΕΛΙΚΤΟ

Επιλέγετε, ανάμεσα σε 6 πακέτα, που το καθένα αντιπροσωπεύει συγκεκριμένο χρόνο, χωρίς δεσμεύσεις για το πως θα τον μοιράσετε.

Παρακολουθήστε το βιντεο-μάθημα, που έχει σε κάθε κεφάλαιο και στη συνέχεια κάνετε την εξάσκηση.

Ή κάντε μόνο εξάσκηση και δείτε βίντεο-μαθήματα, μόνο όπου το έχετε ανάγκη.

Κάντε τώρα την αγορά του πακέτου, που σας εξυπηρετεί.

Κάντε την παραγγελία σας online και μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας, θα λάβετε email με οδηγίες για την λήψη και εγκατάσταση του λογισμικού μας.

Στην συνέχεια θα σας στείλουμε νεότερο email με τους κωδικούς, για να το ενεργοποιήσετε και να ξεκινήσετε τα μαθήματα.

Μέγιστος χρόνος απόκρισης, για την αποστολή των κωδικών: 3 ώρες (για παραγγελίες μεταξύ 08.00-22.00 – Ισχύει και τα Σαββατοκύριακα)..

Καλύπτει πλήρως την ύλη των εξετάσεων (ECDL - ACTA - KEYCERT - UNICERT)

Χαρακτηριστικά

Η κάθε ενότητα δομείται σε κεφάλαια, για εύκολη περιήγηση και για να βρείτε το δικό σας ρυθμό εκπαίδευσης.

Τεστ εξάσκησης, σε κάθε κεφάλαιο και επαναληπτικά τεστ στο τέλος κάθε ενότητας. Εγγύηση επιτυχίας.

Τα μαθήματα και η εξάσκηση προσαρμόζονται στην έκδοση του Office, που έχετε στον υπολογιστή σας.

Αγνοήστε κεφάλαια, που σας είναι γνωστά και αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε εκείνα, που σας δυσκολεύουν.

Mock test στο στυλ των εξετάσεων (36 ερωτήσεις σε 45 λεπτά), για να βελτιώσετε τους χρόνους.

Χρειάζεται ελληνικό Office 2007 ή 2010 ή 2013 ή 2016 ή 2019 ή Office 365 και ενεργή σύνδεση στο Internet.

Αν δεν έχετε Office, αποκτήστε το Office 365 για προσωπική χρήση, με μηνιαία συνδρομή, ώστε να κάνετε τις ασκήσεις.

Εξαιρετικής ποιότητας σύντομα και κατατοπιστικά βίντεο, για όλα τα κεφάλαια, με αφήγηση από εκπαιδευτή.

Όλες οι ασκήσεις έχουν βίντεο-λύσεις, με αφηγηση. Δεν βλέπετε μόνο ένα κίτρινο κυκλάκι να κάνει κλικ.

Εκπαιδευτική υποστήριξη exelixis. Είμαστε κοντά σας σε κάθε πρόβλημα, δυσκολία ή απορία.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Δείτε τις τιμές των πακέτων μας και κάντε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας.

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Όλα τα πακέτα περιλαμβάνουν και τις 6 ενότητες και μπορούν να προσαρμοστούν στην ύλη του φορέα, που θέλετε να δώσετε εξετάσεις και στην έκδοση του Office που έχετε.

Διαφέρουν ως προς τον αριθμό των ωρών, που θα χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα και το διάστημα, που αυτές θα είναι στην διάθεσή σας (15 ή 30 μέρες τα εντατικά Presto και 90 ή 150 μέρες τα Classic). Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού, όσες ώρες δεν έχουν αξιοποιηθεί θα διαγραφούν αυτόματα

Classic

Την σειρά Classic την προτιμούν όσοι δεν έχουν ιδιαίτερες γνώσεις και θέλουν να ακολουθήσουν την κλασσική μέθοδο.

(Βλέπω – ακούω – εφαρμόζω – επαναλαμβάνω – μαθαίνω)

Προτιμούν, δηλαδή, σε κάθε κεφάλαιο να παρακολουθήσουν πρώτα το μάθημα και μετά να κάνουν την εξάσκηση, μέχρι να εξαντλήσουν όλα τα κεφάλαια και στο τέλος να κάνουν επανάληψη.

Επιπλέον εκτός από την ύλη της πιστοποίησης, περιέχουν και πρόσθετες σεναριακές ασκήσεις,, που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε καλύτερα τις εφαρμογές.

Presto

Την σειρά Presto θα την επιλέξετε,  για να προλάβετε μια κοντινή προκήρυξη ή αν μπορείτε να δουλεύετε πολλές ώρες την ημέρα.

Διαλέξτε ανάμεσα σε πακέτα  των 10, 20 ή 30  ωρών,, που μπορείτε να καταναλώσετε μέσα σε 15 μέρες ή στο πακέτο των 60 ωρών που μπορεί να καταναλωθεί σε 30 μέρες.

Κάποιοι προτίμησαν να πάρουν το πακέτο των 10 ή 20 ωρών για να τσεκάρουν τις γνώσεις τους.

Μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε για να συμπληρώσετε ώρες, αν σας τελείωσε το πακέτο που αγοράσατε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δεν είμαστε αρκετά ξεκάθαροι ή έχετε απορίες;

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε

210-2222 892

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙς

Η διαδικασία εγκατάστασης είναι πολύ απλή. Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή σας θα λάβετε email επιβεβαίωσης. Στο email θα βρείτε σύνδεσμο να κατεβάσετε το αρχείο εγκατάστασης, καθώς και σχετικές οδηγίες. Θα χρειαστεί να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

Διαβάστε τις οδηγίες και πριν ξεκινήσετε την εγκατάσταση ελέγξτε ότι η τοποθεσία στις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας είναι Ελλάδα και η μορφή ώρας και γλώσσας είναι ελληνικά.

Στην συνέχεια πατήστε διπλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης (agsetup.exe), για να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης.

Αποδεχτείτε όλες τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, μέχρι να σας ενημερώσει ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση και πατήστε τέλος.
Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα εμφανιστεί το εικονίδιο «Αθηνά – Εκπαιδευτικό Λογισμικό» στην επιφάνεια εργασίας σας, καθώς και στην λίστα των προγραμμάτων σας.
Για να ξεκινήσει η εφαρμογή πατήστε διπλό κλικ στο εικονίδιο της επιφάνειας εργασίας ή απλό κλικ στην λίστα των προγραμμάτων σας στην έναρξη (όλες οι εφαρμογές).
Ξεκινώντας το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει κάποιες, ακόμα, ενημερώσεις. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία, οπότε στο τέλος θα σας ζητηθεί να εισάγετε τον κωδικό προϊόντος.

Παράλληλα, εμείς θα ενεργοποιήσουμε το πακέτο σας, θα δημιουργήσουμε τους κωδικούς, που χρειάζεται για να το χρησιμοποιήσετε και θα σας τους στείλουμε σε νεότερο email.

Η αποστολή των κωδικών γίνεται άμεσα, το αργότερο σε 3 ώρες, από την επιβεβαίωση της πληρωμής σας, εφόσον αυτή είναι στο διάστημα μεταξύ 08:00 και 22:00 ή διαφορετικά το επόμενο πρωί.

Εισάγοντας τους κωδικούς στην εφαρμογή, σύμφωνα με τις οδηγίες, που θα σας έχουμε στείλει, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τα μαθήματα

Η πλατφόρμα μπορεί να εγκατασταθεί, μόνο, σε υπολογιστή με μια από τις παρακάτω εκδόσεις των Windows : XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10.

Δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε Windows S, Windows Phone, Windows RT, Mac, iOS, Android, Linux και Unix.

Για την εγκατάσταση και λειτουργία της εφαρμογής, ο υπολογιστής σας πρέπει να είναι συνδεδεμένος στο Internet. Επειδή ο όγκος των αρχείων, που μεταφέρονται είναι αρκετά μεγάλος, για να αποφύγετε χρεώσεις, θα πρέπει η σύνδεσή σας να μην είναι με χρονοχρέωση ή ογκοχρέωση (όπως οι συνδέσεις κινητών).

Τέλος, για να λειτουργήσουν σωστά οι ασκήσεις, χρειάζεται να έχετε εγκατεστημένη 32bit έκδοση ελληνικού Office 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 ή Office 365. Αν η έκδοσή σας είναι 64bit, το λογισμικό θα λειτουργεί κανονικά, αλλά κατά την εγκατάσταση θα σας ενημερώσει ότι λείπει κάποιο dll αρχείο και ενδέχεται να βαθμολογούνται λάθος μερικές ασκήσεις του Outlook.

Όχι. Αφενός δεν είμαστε φορέας πιστοποίησης, αφετέρου για να αποκτήσετε πιστοποίηση θα πρέπει να δώσετε εξετάσεις. Δεν αρκεί η παρακολούθηση μαθημάτων. Το λογισμικό μας σας βοηθάει να αποκτήσετε τις γνώσεις και να είστε σε θέση να δώσετε με επιτυχία τις εξετάσεις. Θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιο εξεταστικό κέντρο του φορέα πιστοποίησης της επιλογής σας, για να κλείσετε θέση σε επόμενες εξετάσεις. 

Όταν δημιουργήσετε την  παραγγελία σας, θα δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μέσα από τον λογαριασμό σας θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας, θα μπορείτε να δείτε τους κωδικούς, για την εγκατάσταση και χρήση του λογισμικού, αλλά και να βρείτε τους συνδέσμους για να κατεβάσετε το πρόγραμμα. Έτσι ακόμα και αν κατά λάθος διαγράψετε τα e-mail που σας στείλαμε να μπορείτε να ανακτήσετε τις πληροφορίες και τα αρχεία που χρειάζεστε.

Επιπλέον μέσα από τον λογαριασμό σας, θα μπορείτε να επαναλάβετε την παραγγελία σας, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε όλη την διαδικασία, από την αρχή. 

Το λογισμικό μας σας προετοιμάζει, ώστε να μπορείτε να δώσετε εξετάσεις σε όποιο φορέα θέλετε.
Έτσι αφού αποφασίσετε ποιος φορέας είναι κατάλληλος, για τις ανάγκες σας, μπορείτε να κατευθυνθείτε στην σελίδα του και να δείτε ποιο εξεταστικό κέντρο στην περιοχή σας έχει προγραμματίσει εξετάσεις το διάστημα, που ενδιαφέρεστε.
Κάντε κλικ στο όνομα του φορέα που σας ενδιαφέρει, για να μεταφερθείτε στην αντίστοιχη σελίδα.
ECDL, KEYCERT, ACTA και UNICERT.
Στην ECDL στο Προγράμματα Πιστοποίησης επιλέξτε ECDL Profile.

Ένα μέσο κόστος, που πρέπει να υπολογίζετε είναι 35 € για την κάρτα υποψηφίου, 30 € εξέταστρα για κάθε ενότητα και 25 € για την έκδοση του πιστοποιητικού

Οι ώρες μετράνε από τη στιγμή που κάνετε είσοδο (log in) στην πλατφόρμα μέχρι τη στιγμή που θα βγείτε από αυτή. Αν αφήσετε ανοιχτή την πλατφόρμα ακόμα κι αν δεν κάνετε τίποτα, ο χρόνος καταναλώνεται. Γι’ αυτό, εάν δεν χρησιμοποιείται την εφαρμογή, είναι καλό να την τερματίζεται. Παρόλα αυτά αν συμβεί οτιδήποτε και κολλήσει το πρόγραμμα, ο χρόνος σταματάει να μετράει.

Σε κάθε πακέτο υπάρχουν 2 χρόνοι, που επηρεάζουν την τιμή του. Η διάρκεια σε ώρες και ο χρόνος ζωής του πακέτου σε μέρες.
Πρακτικά αυτό που αγοράζετε είναι οι ώρες χρήσης του προγράμματος. Τις οποίες μπορείτε να καταναλώσετε παρακολουθώντας μάθημα ή / και κάνοντας εξάσκηση, σε όποια ενότητα θέλετε. 
Αν καταναλώσετε όλες τις ώρες, που αγοράσατε, δεν θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άλλο, εκτός αν προσθέσετε ώρες, αγοράζοντας κάποιο νέο πακέτο.

Από την άλλη, υπάρχει ένα χρονικό διάστημα, σε μέρες, που ο κωδικός σας θα είναι ενεργός, από την ημέρα ενεργοποίησής του (ημερομηνία που σας στέλνουμε τον κωδικό σας).
Στην ουσία είναι ένας συμβατικός χρόνος, για λόγους διαχείρισης. Για να μπορεί, δηλαδή, να επιμερίζεται σωστά ο φόρτος στους server, που εξυπηρετούν την εφαρμογή. Αν παρέλθει το διάστημα αυτό και δεν έχετε αναλώσει όλες τις ώρες, αυτές χάνονται αυτόματα και δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλο το πρόγραμμα, εκτός αν αγοράσετε άλλο πακέτο.

Επομένως, πριν κάνετε την αγορά σας, θα πρέπει να είστε αποφασισμένοι ότι θα αφιερώσετε αυτές τις ώρες για την προετοιμασία σας, στο χρονικό πλαίσιο του πακέτου. Αν δεν είστε σίγουροι είναι προτιμότερο να αγοράσετε ένα μικρότερο πακέτο και να το ανανεώσετε όταν λήξει