Τρόπος πληρωμής – Ασφάλεια συναλλαγών

Ο πελάτης έχει την δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών του μέσω ασφαλές περιβάλλοντος της Viva Wallet, όπου μπορείτε να πληρώσετε με τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα ή μέσω χρέωσης του τραπεζικού σας λογαριασμού (μέσω IRIS) ή μέσω G-Pay ή μέσω Vivawallet..

Οι συναλλαγές ολοκληρώνονται στο διαδικτυακό περιβάλλον της vivawallet και η exelixis4u.gr  δεν διατηρεί πρόσβαση σε στοιχεία όπως ο αριθμός λογαριασμού, ο αριθμός κάρτας, η ημερομηνία λήξης και το cvv2. Συνεπώς η exelixis4u.gr  ουδεμία ευθύνη φέρει για θέματα που τυχόν προκύψουν με οποιοδήποτε από τα παραπάνω στοιχεία.

Για οποιαδήποτε αμφισβήτηση ή και ερώτηση σχετικά με χρεώσεις στην πιστωτική τους κάρτα, οι χρήστες θα πρέπει να απευθύνονται απευθείας στην τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα τους.

Η χρέωση της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για τη σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για τη συναλλαγή.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top