Τρόπος πληρωμής – Ασφάλεια συναλλαγών

Ο πελάτης έχει την δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών του μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας Visa, Mastercard, Amex, καθώς και του λογαριασμού του στο Paypal.

Για την πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ο χρήστης οδηγείται σε ασφαλή ιστοσελίδα των συνεργαζόμενων εταιριών Paypal ή VivaPayments, για την καταχώρηση των στοιχειών της πιστωτικής κάρτας και τα δεδομένα συλλέγονται απευθείας από τις εταιρίες χωρίς την παρέμβαση της exelixis4u.gr .

Οι συναλλαγές ολοκληρώνονται στο διαδικτυακό περιβάλλον των συνεργαζόμενων εταιριών και η exelixis4u.gr  δεν διατηρεί πρόσβαση σε στοιχεία όπως ο αριθμός κάρτας, η ημερομηνία λήξης και το cvv2. Συνεπώς η exelixis4u.gr  ουδεμία ευθύνη φέρει για θέματα που τυχόν προκύψουν με οποιοδήποτε από τα παραπάνω στοιχεία.

Για οποιαδήποτε αμφισβήτηση ή και ερώτηση σχετικά με χρεώσεις στην πιστωτική τους κάρτα, οι χρήστες θα πρέπει να απευθύνονται απευθείας στην τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα τους.

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για τη συναλλαγή.

Καλάθι αγορών