Δημοσιεύτηκε το σύστημα διορισμού των εκπαιδευτικών

Δημοσιεύτηκε το σύστημα διορισμού των εκπαιδευτικών, που εξήγγειλε η κυβέρνηση. Αφορά 15.000 θέσεις εκπαιδευτικών την επόμενη 3ετία.

Συγκεκριμένα ο Νόμος 4589 (ΦΕΚ Α’ 13/29.01.2019) με τίτλο ” Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις” περιλαμβάνει τις διατάξεις για την μοριοδότηση, που θα ισχύσει στους διαγωνισμούς για τους εκπαιδευτικούς, που θα ακολουθήσουν.

Ο σχεδιασμός του Υπουργείου Παιδείας είναι να εκδοθεί η προκήρυξη από το ΑΣΕΠ και να έχει έως το φθινόπωρο του 2019 έτοιμους τους ενιαίους πίνακες για να προχωρήσει καταρχάς στους 4.500 μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή και στις προσλήψεις αναπληρωτών για το σχολικό έτος 2019-20 και στη συνέχεια μέσω του ενιαίου πίνακα γενικής αγωγής στους υπόλοιπους 10.500 μόνιμους διορισμούς (5.250 το 2020 και 5.250 το 2021).

Κατεβάστε το ΦΕΚ

Κριτήρια αξιολογικού πίνακα

Δείτε το Κεφάλαιο Ε Σύστημα διορισμού και προσλήψεων εκπαιδευτικών, μελών ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού και ειδικού βοηθητικού προσωπικού της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικότερα από τα άρθρα 53 και επόμενα

Ειδικότερα δείτε στο Άρθρο 57 τα Κριτήρια αξιολογικού πίνακα εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης

Στο άρθρο 58 τα Κριτήρια αξιολογικού πίνακα Εκπαιδευτικών Ε.Α.Ε.

Στο άρθρο 59 τα Κριτήρια αξιολογικού πίνακα μελών Ε.Ε.Π.

Και στο άρθρο 60 τα Κριτήρια αξιολογικού πίνακα μελών Ε.Β.Π.

σύμφωνα με τα οποία η Πιστοποιημένη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή Α΄επιπέδου (ενότητες Επεξεργασία Κειμένου, Υπολογιστικά Φύλλα και Υπηρεσίες Διαδικτύου) παίρνει τέσσερις (4) μονάδες

Αποκτήστε εύκολα τις 4 μονάδεςΔείτε πως μπορεί το εκπαιδευτικό μας λογισμικό να σας βοηθήσει να πάρετε την πιστοποίηση, μελετώντας από το σπίτι σας, ότι ώρα σας βολεύει,αφού σίγουρα έχετε και άλλες υποχρεώσεις να προλάβετε:

Καλάθι αγορών
Scroll to Top