ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Διοικητικές και επιστημονικές θέσεις στην προκήρυξη των ΟΤΑ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις της 3Κ/2018 προκήρυξης του ΑΣΕΠ για 8.166 θέσεις σε ΟΤΑ α΄ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ. Παρόλο που υπάρχει διάχυτη η εντύπωση ότι η προκήρυξη αφορά την καθαριότητα και στις αρμοδιότητες των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα των ΟΤΑ α΄ βαθμού, των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) και των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ), ίσως δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι μεταξύ των θέσεων περιλαμβάνονται αρκετές διοικητικές και επιστημονικές θέσεις.

Για το λόγο αυτό σας τις παρουσιάζουμε συγκεντρωμένες στην συνέχεια.

Επιστημονικές θέσεις

[table id=4 /]

Διοικητικές θέσεις

[table id=3 /]
Δείτε τις θέσεις, τα απαιτούμενα προσόντα και κατεβάστε την Προκήρυξη

Πότε θα υποβληθούν οι αιτήσεις

Για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης αρχίζει στις 26 Φεβρουαρίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 13 Μαρτίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Για την κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αρχίζει στις 20 Φεβρουαρίου ημέρα Τρίτη και λήγει στις 7 Μαρτίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης αρχίζει στις 8 Μαρτίου ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 23 Μαρτίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Δείτε πως μπορείτε να αποκτήσετε πιστοποίηση για υπολογιστές μελετώντας από το σπίτι σας, στους δικούς σας χρόνους και με τους δικούς σας ρυθμούς

Καλάθι αγορών
Scroll to Top