ΑΣΕΠ: Στο δρόμο για το Τυπογραφείο και η προκήρυξη 3Κ/2017 – 48 θέσεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ στο Εθνικό Τυπογραφείο, στην Εθνική Αναλογιστική Αρχή, στην ΕΛ.ΣΤΑΤ.και στον ΟΣΕ

ΑΣΕΠ: Στο δρόμο για το Τυπογραφείο και η προκήρυξη 3Κ/2017 - 48 θέσεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ στο Εθνικό Τυπογραφείο, στην Εθνική Αναλογιστική Αρχή, στην ΕΛ.ΣΤΑΤ.και στον ΟΣΕ

Τον δρόμο για το  Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση στο ΦΕΚ πήρε η 3Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας σαράντα οκτώ (48) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο, στην Εθνική Αναλογιστική Αρχή (Ε.Α.Α.), στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) καθώς και στον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε. (Ο.Σ.Ε. Α.Ε.).ν.

Για να δείτε τις θέσεις και τα απαιτούμενα προσόντα κατεβάστε τον πίνακα των θέσεων στα συνημμένα αρχεία στο κάτω μέρος του άρθρου

Ειδικότητες για τις οποίες απαιτείται, ως πρόσθετο προσόν η πιστοποίηση γνώσης Η/Υ

Για τις παρακάτω ειδικότητες, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, αλλιώς δεν γίνονται δεκτοί για τις θέσεις: Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (Για την θέση 208 – Εθνική Αναλογιστική Αρχή απαιτείται επιπλέον και γνώση χειρισμού Η/Υ στο αντικείμενο των παρουσιάσεων (Powerpoint))
ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ Ή ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
ΠΕ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ (ΕΙΔ. ΦΥΣΙΚΩΝ)
ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
ΤΕ4 ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ)
ΤΕ 4 ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΦΩΤΟΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΩΝ)
ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
ΔΕ ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ

 

 

 

 

 

 

 

Δεν έχετε πιστποίηση ECDL και κινδυνεύετε να χάσετε την προθεσμία;

Προετοιμαστείτε εντατικά, από το σπίτι σας, με το Home Presto 30 και το Home Presto 60

Ειδικά για εσάς που θέλετε να πιστοποιηθείτε άμεσα, στις ενότητες του ΑΣΕΠ, για να προλάβετε την προκήρυξη, έχουμε σχεδιάσει, δύο νέα πακέτα. Το Presto 30 και το Presto 60.
Έχετε στην διάθεση σας 30 ώρες, τις οποίες μπορείτε να καταναλώσετε μέσα σε 15 μέρες ή 60 ώρες, τις οποίες μπορείτε να καταναλώσετε μέσα σε 30 μέρες, αντίστοιχα..

Μπορείτε να προετοιμαστείτε στο σπίτι και να δώσετε εξετάσεις, μέσα στους χρόνους της προθεσμίας.

Όσο πιο πολλές ώρες αφιερώνετε την μέρα, τόσο πιο γρήγορα θα το πετύχετε.

Δείτε λεπτομέρειες

  • ασεπ
  • προκηρυξεις
    Καλάθι αγορών
    Scroll to Top