Αγορά πακέτων

Η όλη διαδικασία αγοράς και εγκατάστασης του λογισμικού, γίνεται ηλεκτρονικά και με ασφάλεια. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (eshop) θα βρείτε την σειρά Basic και την σειρά Expert, ανάλογα αν θέλετε να αποκτήσετε βασικές ή προχωρημένες δεξιότητες αντίστοιχα.

Η σειρά Basic σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το εκπαιδευτικό μας λογισμικό, για να αποκτήστε βασικές δεξιότητες, είτε για τις 3 ενότητες του ΑΣΕΠ (Word, Excel, Internet), είτε και για τις υπόλοιπες 3 (PowerPoint, Access, Windows), που περιλαμβάνει η σειρά.

Έχουμε 3 πακέτα: το Basic 30, το Basic 60 και το Basic 120, τα οποία ενσωματώνουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε το εκπαιδευτικό μας λογισμικό, για 30, 60 και 120 ώρες αντίστοιχα. Τις ώρες που θα επιλέξετε να αγοράσετε, τις διαχειρίζεστε όπως θέλετε και δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, στο πως θα κατανείμετε τον χρόνο σας ή ποιες ενότητες θέλετε να μελετήσετε.

Η σειρά Expert σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό, για τις 3 ενότητες: Word, Excel, Powerpoint (Προχωρημένο Επίπεδο).

Έχουμε 3 πακέτα: το Expert 40, το Expert 80 και το Expert 120, τα οποία ενσωματώνουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε το εκπαιδευτικό μας λογισμικό, για 40, 80 και 120 ώρες αντίστοιχα.

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας από το τμήμα ηλεκτρονικών αγορών του exelixis4u.gr , θα λάβετε το δεύτερο και επιβεβαιωτικό e-mail με τα προϊόντα που θα σας αποσταλούν. Ειδικά για τα e-learning πακέτα το δεύτερο e-mail υπέχει θέση και οριστικής παράδοσης του ψηφιακού περιεχομένου, αφού σε αυτό θα περιέχονται σύνδεσμος για να μεταφορτώσετε (download) το εκπαιδευτικό λογισμικό, καθώς και κωδικούς χρήστη και προϊόντος, με τους οποιούς μπορείτε να ενεργοποιήσετε την άδεια χρήσης του, στον υπολογιστή σας. 

Σε περίπτωση που στη παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail. Εναλλακτικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας.

Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ’ όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

Με την αποδοχή των παρόντων όρων, αποδέχεστε ότι παρέχετε την ρητή σας συγκατάθεση ότι η ενεργοποίηση του ψηφιακού περιεχομένου ξεκινά με την δημιουργία των κωδικών χρήστη και προϊόντος και ότι επιβεβαιώνετε ότι χάνετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, με την αποστολή του δεύτερου και επιβεβαιωτικού e-mail

Το “exelixis4u.gr” κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρ/κά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2102222892 ή μέσω e-mail στο info@exelixis4u.gr

Καλάθι αγορών